Hubory & Hello Ebbot inleder samarbete kring chatbotar

Hubory & Hello Ebbot inleder samarbete kring chatbotar

Sveriges stadsnät och dess anslutna tjänsteleverantörer kämpar med manuella och tidskrävande processer kring orderhantering och felsökning. Orsaken till detta är, bland annat, att det är många parter (stadsnät och tjänsteleverantörer), olika affärsmodeller mellan stadsnäten och avsaknaden av standarder. Hubory har sedan tidigare lösningen på detta problem och förstärker nu sitt erbjudande genom att, tillsammans med Hello Ebbot, tillhandahålla chatbotar och digitala medarbetare.

Tillsammans erbjuder nu Ebbot och Hubory en digital medarbetare som är tillgänglig dygnet runt och kan besvara kundernas frågor kring adresstillgänglighet, uppgraderingar och felsökning. Ebbot finns tillgänglig på web och facebook messenger. Möjlighet att ansluta sig ges till både Huborys nya och befintliga kunder. ebbot & hubory

• Att standardisera och effektivisera är ett måste för stadsnätsbranschen. I och med att Ebbot nu har stöd för Huborys API kan alla anslutna nät utnyttja Ebbots kraft gentemot sina kunder, vilket känns riktigt roligt säger Mikael Eriksson, CTO på Hello Ebbot AB.

• Huborys vision är att automatisera och förenkla och det är precis det som Ebbot gör så bra. Därför känns det otroligt roligt att Ebbot har valt att arbete med oss. Tillsammans effektiviserar vi och ökar kundnöjdheten, säger Johan Hagert, Marknadschef på Hubory.

Om Hubory
Hubory erbjuder GDPR-säkra funktioner som automatiserar de manuella arbetet kring beställning och felanmälan för både tjänsteleverantörer och stadsnät. Automatiseringen sker genom att vi ansluter stadsnäten till vår plattform (Hubory Hub) och möjliggör för tjänsteleverantörer att via ett och samma gränssnitt beställa och felanmälan tjänster till alla de stadsnät som är anslutna. Att använda Hubory Hub ger stadsnäten och tjänsteleverantörerna lägre kostnader och högre kvalitet.

Om Hello Ebbot
Hello Ebbot erbjuder en digital medarbetare som finns tillgänglig för era kunder dygnet runt, året runt. Ebbot finns idag på de vanligaste plattformarna och ger ökad servicegrad, lägre kostnader och nöjdare kunder. Med hjälp av det senaste inom AI, machine learning och Natural Language Processing har Ebbot marknadsledande språkförståelse och står redo att hjälpa dina kunder.
För mer information kontakta Anders Clarin, anders@ebbot.ai. 070 496 56 20.

sv_SE